آزار شیطانی دختر تهرانی توسط خواننده سرشناس پاپ ! + نظر کارشناس

به گزارش رکنا، پرونده مربوط به شکایت یک دختر جوان از خواننده سرشناس پاپ، پس از بررسی اولیه در دادگاه، برای رسیدگی به اتهام « رابطه نامشروع » به دادگاه کیفری ۲ استان تهران ارجاع شد.
رسیدگی به این پرونده از اواخر سال ۱۴۰۰ با شکایت دختری به نام «مهیاس» آغاز شد. او با مراجعه به پلیس آگاهی از این خواننده شکایت کرد و مدعی شد که ابتدا بهعنوان یکی از هواداران، بارها در کنسرتهایش شرکت کرده و در دیدارهای متعدد با وی آشنا شده است. مهیاس گفت که خواننده به او ابراز علاقه کرده و وعده ازدواج داده، اما پس از مدتی رفتار او تغییر کرده و وی را رها کرده است. به گفته مهیاس، این خواننده با سوءاستفاده از اعتمادش، او را آزار داده است.
پس از تشکیل پرونده، خواننده پاپ بازداشت و برای ادای توضیحات به دادگاه کیفری یک استان تهران احضار شد. در جلسهای که در شعبه ۱۱ برگزار شد، شاکی اتهام «تجاوز به عنف» را مطرح کرد و ماجرا را مجدداً شرح داد.
در دفاع از خود، متهم ادعا کرد که رابطه میان آنها با رضایت طرفین بوده و اتهام تجاوز را رد کرد. او گفت: «مهیاس با تمایل خودش به خانهام آمد و خودش خواهان رابطه بود.»
مهیاس نیز تأکید کرد که اگرچه با رضایت به خانه متهم رفته، اما فریب وعده ازدواج او را خورده و حالا از بازیچه شدن احساساتش ناراضی است.
در نهایت، قضات دادگاه اتهام «رابطه نامشروع» را برای متهم محرز دانسته و پرونده را جهت ادامه رسیدگی به دادگاه کیفری ۲ استان تهران فرستادند.
تحلیل روانشناختی: اعتماد، رکن اصلی رابطه
دکتر الهه جعفری، روانشناس، در تحلیل ابعاد روانی این ماجرا تأکید کرد که یکی از دلایل بروز چنین اتفاقاتی، نداشتن شناخت کافی از خود و نبود درک دقیق از معیارهای ازدواج است که زمینه سوءاستفاده را فراهم میکند.
او گفت: «در جامعه ما زیرساختهای اخلاقی در زمینه روابط بین فردی ضعیف عمل میکنند. اعتماد اساس هر رابطهای است و بدون آن، برقراری ارتباط و تداوم زندگی بسیار دشوار خواهد بود.»
دکتر جعفری هفت ویژگی اصلی اعتماد را شامل مرز و حریم، اعتبار، پاسخگویی، رازداری، صداقت، عدم قضاوت و سخاوت دانست و افزود: «هرگاه اعتماد از بین برود، باید بررسی کرد کدامیک از این ویژگیها آسیب دیده است تا بتوان آن را بازسازی کرد.»
او در پایان توصیه کرد: «اعتماد باید ابتدا از درون خود فرد آغاز شود و آموزش آن از سنین کودکی، همراه با ایجاد روابط صمیمی در خانواده، از بروز بحرانهای مشابه جلوگیری خواهد کرد.»