بیش از 3میلیون دلار خسارت سالانه صهیونیست ها از حملات سایبری

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در اوایل سال 2025 اداره ملی سایبری اسرائیل (INCD) استراتژی امنیت سایبری خود را که به روز شده بود، منتشر کرد و چارچوبی جامع برای افزایش تابآوری سایبری رژیم صهیونیستی در پی تشدید تهدیدات جهانی و پیامدهای جنگ اخیر غزه ارائه داد.
سند استراتژی سایبری اسرائیل پیشتر در سال 2017 توسط این ارگان با همکاری سایر سازمانهای امنیتی این رژیم تدوین شده بود و قرار است بر مبنای سند جدید تا سال 2028، یک طرح اجرایی برای چگونگی تحقق این اهداف تعریف شود.
در مقدمه این سند به قلم گابی پورتنوی رئیس اداره ملی سایبری به مسئله طوفان الاقصی و افزایش حملات سایبری به رژیم صهیونیستی بعد از آن اشاره شده و مدعی است این حملات از سمت ایران و حزب الله لبنان سازماندهی میشود.
در بخشی از متن وی آمده است: “اسرائیل در خط مقدم جنگ سایبری ایستاده است و فضای مجازی اکنون به یک میدان نبرد تمام عیار تبدیل شده است. در کنار عملیات جنگی فیزیکی، ما با حملات سایبری گستردهای از سوی دشمنان خود، بهویژه ایران و نایب دیجیتالی آن حزبالله مواجه شدیم.”
در این سند تصریح شده که این حملات متعدد با هدف ایجاد اختلال و بهخطر انداختن زندگی روزمره در حوزههای فیزیکی و دیجیتال و در بخشهای مختلف، داراییهای دیجیتال دولتی و زیرساختهای حیاتی را مورد آسیب قرار داده است.
اذعان سند به ضعف رژیم صهیونیستی در برابر حملات سایبری در حالیست که “روی گیلعاد” سفیر رژیم صهیونیستی در کشور غنا، در سخنرانی در اجلاس افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISOs) در ماه آوریل سال جاری میلادی در این کشور مدعی شد که همکاری قوی میان ارتش، دانشگاه، بخش خصوصی و دولت در اراضی اشغالی، اسرائیل را بهعنوان یک رهبر جهانی در امنیت سایبری قرار داده است و “شای زریواچ” رئیس بخش آفریقا و خاورمیانه در اداره تجارت خارجی رژیم صهیونیستی، این رژیم را بهعنوان یک نیروگاه در نوآوری امنیت سایبری توصیف کرد اما به رغم تلاش رژیم صهیونیستی مبنی بر سرپوش گذاشتن بر ضعفهای خود، آمار و اطلاعات رسمی نشان از شکننده بودن امنیت سایبری این کشور دارد.
این سند خسارات جهانی حملات سایبری را سالانه 8 تریلیون دلار تخمین زده (به اندازه گردش مالی سومین اقتصاد بزرگ دنیا) و سهم اسرائیل از این میزان خسارت، 12میلیارد شِکِل (واحد پول اسرائیل معادل حدوداً 3.2 میلیون دلار) برآورد شده است.
در این سند آمده که در طول جنگ “شمشیرهای آهنین” (نامی که رژیم صهیونیستی برای عملیات حمله به غزه انتخاب کرد) تعداد گروههای مهاجمی که اسرائیل را هدف قرار دادند، دوبرابرشده و همچنین اعتراف شده که عملیاتهای نفوذ خارجی بر افکار عمومی به شدت تشدید و بطور بی سابقه ای به تهدید جدی برای امنیت ملی تبدیل شده است.
همچنین در این سند ذکر شده که عملیات 7 اکتبر تهدید غافلگیری های قابل توجه را برجسته کرد و ممکن است نظیر این تهدید در فضای مجازی هم رخ دهد.
در اسرائیل یک خط تلفن 24 ساعته فعال است که گزارش حملات سایبری مشکوک را دریافت می کند. براساس این سند، میزان تماس ها با این شماره در سال 2024، 17078 تماس بوده در حالی که در سال 2023، 13040 و در سال 2022، 9108 تماس بود و نشان از افزایش حدوداً دو برابری بعد از طوفانالاقصی دارد.
منشأ حملات سایبری به اسرائیل مشخص نیست و این رژیم تلاش میکند نوک پیکان حمله را به سمت ایران بگیرد اما واقعیت این است که بعد از عملیات طوفانالاقصی و جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه ساکنان غزه، گروههای مختلف سایبری در حال اقدام علیه ساکنان اراضی اشغالی هستند؛ عرصه جنگ سایبری جایی خارج از زمین و آسمان است و با توجه به رشد نفرت نسبت به رژیم اسرائیل بهویژه بعد از حمله به غزه و همهگیری احساسات ضدصهیونیستی در جهان، ( تعداد اقدامات ضد صهیونیستی تنها در آمریکا به نرخ بیسابقه 7 هزار و 523 مورد در سال 2024 رسیده بود) کیلومترها دورتر از اراضی اشغالی میتوان توقع حمله سایبری از سمت هر نخبه حوزه دیجیتال داشت.
انتهای پیام/