تکنولوژی

غلات صبحانه در مسیر ناسالم‌تر شدن؛ شیرینی بیشتر، مواد مغذی کمتر

البته باید در نظر داشت که این مطالعه تنها بر غلات صبحانه جدید یا بازطراحی‌شده تمرکز دارد و به سایر خوراکی‌هایی که کودکان در طول روز مصرف می‌کنند نمی‌پردازد. با این حال، این یک روند نگران‌کننده است.

تغذیه سالم نقش کلیدی در رشد صحیح و سلامت جسمی کودکان دارد و وعده صبحانه نیز بخشی جدایی‌ناپذیر از این معادله است. در حال حاضر، چاقی کودکان در ایالات متحده یک‌پنجم کودکان را درگیر کرده و این روند همچنان در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید

همان‌طور که پژوهشگران در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک تایمز توضیح داده‌اند، بین ادعاهای سلامت محوری که روی جلوی بسته‌های غلات درج می‌شود و ترکیبات واقعی داخل آن‌ها، ناهماهنگی وجود دارد. این مسئله باعث می‌شود والدین برای انتخاب گزینه مناسب دچار سردرگمی شوند.

در حال حاضر، تولیدکنندگان غلات صبحانه در آمریکا ملزم به رعایت مقررات خاصی به‌جز الزامات پایه‌ای سلامت و ایمنی محصولات نیستند، هرچند استفاده از برچسب «سالم» روی بسته‌بندی، دارای برخی دستورالعمل‌های محدود است که رعایت آنها ضروری است.

پژوهشگران می‌نویسند: «با توجه به مصرف گسترده این محصولات و اثر بالقوه آن‌ها بر تغذیه دوران کودکی، بررسی روند تغییر ترکیبات غلات صبحانه از منظر سلامت عمومی بسیار اهمیت دارد.»

نتایج این تحقیق در نشریه JAMA Network Open منتشر شده است.

تیم تحریریه ایگرام

تیم تحریریه ایگرام با تجربه سال‌ها فعالیت حرفه‌ای در حوزه‌هایی مانند اقتصاد دیجیتال، فناوری، کسب‌وکار، گردشگری و هنر، محتوایی دقیق، به‌روز و قابل اعتماد تولید می‌کند. ما با همکاری کارشناسان سئو و رعایت اصول روزنامه‌نگاری مدرن، هزاران مقاله علمی و خبری منتشر کرده‌ایم تا نیازهای اطلاعاتی مخاطبان را به بهترین شکل پاسخ دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا