گردشگری

وزیر گردشگری: برای یک میلیارد یورو درآمد از صنایع دستی هدف‌گذاری کردیم – رسانه ایگرام

به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا صالحی امیری عصر پنجشنبه در آئین اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا با بیان اینکه ایران در سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۰۰ میلیارد یورو درآمد از صنایع دستی داشت، اظهار کرد: برای درآمد یک میلیارد یورویی در سال هدفگذاری کردیم و هم اینک بیش از ۱.۵ میلیون نفر در ۳۴ هزار کارگاه در حال تولید صنایع دستی هستند.

وی با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی ۱۰۰ هزار اشتغال ایجاد خواهیم کرد، گفت: برای رشد هشت درصدی اشتغال در صنایع دستی هدف گذاری کردیم.

هدف گذاری برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ابراز کرد: همچنین برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر در سال و ۲ میلیون گردشگر سلامت هدف‌گذاری کردیم.

صالحی امیری ادامه داد: ایران برای گردشگران سلامت که نیاز به درمان دارد، با وجود فوق تخصص‌ها، تکنولوژی‌های قوی و نیز ارزانی قیمت جمعیت زیادی از گردشگران سلامت را جذب کرده به طوری که ۲ میلیارد دلار درآمد حاصل شده در حوزه سلامت داشتیم که باز یکی از سردمداران آن اصفهان است.

آفریقا نیازمند توسعه عادلانه است

وی ابراز کرد: امید است که میهمانان حاضر در این اجلاس زبان گویای ایران برای مردم آفریقا باشند و واقعیت‌های ایران را به جامعه خود منتقل کنند.‌

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه چرا جمهوری اسلامی ایران روی آفریقا تمرکز کرده است، گفت: ما باور داریم آفریقا دارای فرهنگ و تمدن دیرینی است که جهانیان باید آن را شناخته و درک کنند؛ آفریقا دارای مردمانی با ویژگی‌های عاطفی و سخت کوشی و ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی و طبیعی است.

صالحی امیری با بیان اینکه بسیاری از ظرفیت‌های آفریقا ناشناخته مانده است، افزود: در تفکر ایران اسلامی، آفریقا به دلیل سال‌ها استثمار و استعمار نیازمند یک توسعه عادلانه بوده و در تفکر انقلابی ایران، توسعه آفریقا به عنوان یک احساس نیاز و ضرورت است و ما به توسعه آفریقا احساس غرور می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه ایران بیش از یک میلیون آثار و میراث فرهنگی دارد، تصریح کرد: پدیده ایران هراسی اجازه نمی‌دهد تصویر ایران زیبا در جهان امروز بدرخشد.

وزیر میراث فرهنگی افزود: استکبار تلاش می‌کند که تصویر ایران زیبا که هم جذاب است و هم امن و دارای ظرفیت‌های مختلف، ناامن جلوه دهد در حالی که ایران هراسی یک حربه دروغین است برای تشویش اذهان عمومی جهان که به ایران سفر نکنند.

سفر ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر خارجی به ایران در سال ۲۰۲۴

صالحی امیری ادامه داد: در سال ۲۰۲۴ بیش از ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر گردشگر به ایران سفر کردند که هنگام خروج از کشور در نظر سنجی که صورت می‌گرفت بیش از ۸۵ درصد جذابیت‌های ایران را عالی توصیف کردند و این مایه غرور ما است.

وی خطاب به میهمانان آفریقایی ابراز کرد: شما را دعوت می‌کنیم برای جذابیت‌های میراث فرهنگی ایران و اصفهان، شهری که به مانند یک خورشید می‌درخشد؛ سفر کنید.

وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه ایران همه ۲۰ نوع شاخص گردشگری را داراست، خاطرنشان کرد: فقط در گیلان در شمال ایران در حوزه گردشگری خوراک ۳۰۰ نوع خوراک ثبت شده و یا در استان فارس ۳ هزار و ۳۸۰ اثر تاریخی وجود دارد.

صالحی امیری ابراز کرد: نکته مهم‌تر صنایع دستی ایران بوده که در دنیا زبانزد است و از ۴۰۰ نوع صنایع دستی که تاکنون توسط شورای جهانی صنایع دستی معرفی شده، ایران ۳۰۰ نوع آن‌ها را تولید می‌کند و البته قطب صنایع دستی در ایران همین اصفهان است.

وی ادامه داد: طی برگزاری این اجلاس همه تلاش کردند که روابط ایران و آفریقا در ابعاد مختلف گسترش یابد.

صالحی امیری در ادامه به دلایل انتخاب اصفهان برای میزبانی در کنار تهران از این رویداد اشاره کرد و گفت: اصفهان قطب فرهنگی با همه ارزش‌های ایرانی و اسلامی است و قطب تمدنی شناخته می‌شود زیرا در تمدن ایران زمین، اصفهان جایگاه والایی دارد به طوری که بعنوان وزیر میراث فرهنگی در تفسیر تمدن اصفهان وا ماندم و از سرزمین رازها و رمزها سخن می گویم.

وزیر میراث فرهنگی ابراز کرد: باور کنید با بیش از سه دهه مطالعه و تحقیق و پژوهش هنوز ابعاد و اوصاف این دیار برای من وزیر کشف نشده است و شما میهمانان طی این دو روز آنچه درون این جغرافیا دیدید جسم شهر بود؛ کارخانه و صنعت و تجارت و اتاق بازرگانی همه ضرورت غیر قابل انکار است که آن را جسم می‌نامیم در حالی که روح اصفهان بسیار زیباتر از جسم آن است.‌

به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های مشترک ایران و آفریقا هم‌اکنون با مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و جمعی از مدیران کشوری و استانی در سالن همایش‌های بین‌المللی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم نمایندگان، مقامات و تاجران ۳۸ کشور آفریقایی پس از دو روز بازدید از ظرفیت‌های مختلف استان اصفهان و آغاز برخی تعاملات اقتصادی با این استان، حضور یافته و سفر خود را در این نقطه به پایان رساندند.

سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، در تاریخ دهم و یازدهم اردیبهشت ماه، با حضور هیئت‌های اقتصادی و تجاری برای نخستین بار در اصفهان برگزار شده است.

این اجلاس فرصتی منحصر به فرد برای تقویت روابط تجاری و اقتصادی میان ایران و کشورهای آفریقایی است.

این اجلاس با هدف توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری بین ایران و کشورهای آفریقایی و با حضور مقامات عالی‌رتبه، وزرا، معاونین وزرا، رؤسای اتاق‌های ملی و تجار از ۵۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

این اجلاس در دو مرحله اول از هفتم تا نهم اردیبهشت در تهران و مرحله دوم از دهم تا یازدهم اردیبهشت در اصفهان برگزار شده و حدود ۴۰۰ نفر از مقامات و تجار آفریقایی در این رویداد حضور یافتند که ۶۳ نفر از این میهمانان مقامات عالی رتبه از کشورهای آفریقا بودند.

این اجلاس با محوریت چهار حوزه اصلی شامل نفت، گاز، پتروشیمی، معدن و صنایع معدنی، کشاورزی و انرژی برگزار خواهد شد. ایران با توجه به توانمندی‌های خود در این حوزه‌ها و نیازهای شدید آفریقا، فرصت‌های مناسبی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری با کشورهای آفریقایی ایجاد کرده است.

تیم تحریریه ایگرام

تیم تحریریه ایگرام با تجربه سال‌ها فعالیت حرفه‌ای در حوزه‌هایی مانند اقتصاد دیجیتال، فناوری، کسب‌وکار، گردشگری و هنر، محتوایی دقیق، به‌روز و قابل اعتماد تولید می‌کند. ما با همکاری کارشناسان سئو و رعایت اصول روزنامه‌نگاری مدرن، هزاران مقاله علمی و خبری منتشر کرده‌ایم تا نیازهای اطلاعاتی مخاطبان را به بهترین شکل پاسخ دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا