اخبار

کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با 11.1 درصد، “ماکارونی” با 5.4 درصد و “رشته آش” با 4.4 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “مرغ ماشینی” با 10.9 درصد می‌باشد، هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”ماهی قزل‌آلا” با 0.5ـ درصد می‌باشد.

لبنیات، تخم‌مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم‌مرغ” با 27.2 درصد، “ماست پاستوریزه” با 8.7 درصد، “شیر پاستوریزه” با 6.3 درصد و “پنیر پاستوریزه” با 5.6 درصد می­‌باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “لیمو ترش” با 46.4 درصد،  “سیب” با 14.2 درصد و “خربزه” با 8.9 درصد می‌­باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”هویج فرنگی” با 21.3 درصد، “لوبیاچیتی” با 8.4 درصد و “لوبیا قرمز” با 6.6 درصد می­‌باشد، هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سیب‌زمینی” با 12.8ـ درصد، “کدوسبز” با 11.3ـ درصد، “خیار” با 10.3ـ درصد، “بادنجان” با 8.1ـ درصد  و “فلفل دلمه­‌ای” با 4.5ـ درصد می‌­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “نوشابه گازدار” با 7.7 درصد، “چای خارجی بسته­‌ای” با 7.6 درصد و “قند” با 7.3 درصد می‌­باشد.

انتهای پیام/+

تیم تحریریه ایگرام

تیم تحریریه ایگرام با تجربه سال‌ها فعالیت حرفه‌ای در حوزه‌هایی مانند اقتصاد دیجیتال، فناوری، کسب‌وکار، گردشگری و هنر، محتوایی دقیق، به‌روز و قابل اعتماد تولید می‌کند. ما با همکاری کارشناسان سئو و رعایت اصول روزنامه‌نگاری مدرن، هزاران مقاله علمی و خبری منتشر کرده‌ایم تا نیازهای اطلاعاتی مخاطبان را به بهترین شکل پاسخ دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا